Kotkan seudun Vihreät vahvisti luottamustoimipaikat ja päätti esittää kansanedustaja Hanna Holopaista puolueen varapuheenjohtajakisaan

Kotkan seudun Vihreät ry piti ylimääräisen yleiskokouksen, joka vahvisti luottamuspaikat maanantaina 9.8. kokoontuvalle valtuustolle.

Elinvoimavaliokunta  Tommi Iivonen (Marianne Bruce)
Suhteellisten vaalien lautakunta  Marianne Bruce
Kaupunkirakennelautakunta  Tiina Rosberg (Ritva Jukkara-Lyytinen)
Hyvinvointilautakunta  Juha Attenberg (Antti Heiskanen) ja Suvi Luoto (Heidi Westman)
Kasvatuksen ja koulutuksen lautakunta  Petri Pietiläinen (Eero Kivistö) ja Riikka Kinnunen (Ilona Snygg)
Tarkastuslautakunta  Raimo Oksala (Markus Heikkinen)
Keskusvaalilautakunta  Sampo Halttunen
Kymenlaakson Liiton edustajainkokoukseen ja maakuntavaltuustoon  Michael Pounds (Tommi Iivonen)
Kymenlaakson käräjäoikeuden lautamiehet  Markus Heikkinen
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuusto  Hanna-Kaisa Lähde (Eeva Linkola)                     

Vihreän liiton puoluekokous pidetään 11.-12.9.2021 etäkokouksena.  Kokouksessa valitaan henkilöt puolueen luottamustoimiin. Kotkan seudun Vihreät ry päätti pyytää kaakkoissuomalaista kansanedustaja Hanna Holopaista asettumaan ehdolle puolueen varapuheenjohtajakisaan.

”Kuntavaalien tuloksesta voi vetää sellaiset johtopäätökset, että puoluejohdossa tarvitaan lisää kaakkoissuomalaista näkemystä ja kokemusta”, toteaa kotkalainen Juha Attenberg, joka itse hakee jatkoa puoluehallituksen jäsenenä. ”Aluevaaleihin mentäessä tarvitaan puolueen johdossa henkilöitä, joilla on vankka kunta- ja maakuntatason poliittinen kokemus”, jatkaa Kaakkois-Suomen piirin varapuheenjohtaja Tiina Rosberg.

Hanna Holopainen on ensimmäisen kauden kansanedustaja ja toimii eduskuntaryhmässä hallintovaliokunnan asioista vastaavana edustajana. Hänellä on vahva ja vuosia jatkunut kokemus vihreän politiikan eri osa-alueilta Etelä-Karjalan ja Kaakkois-Suomen alueelta. Kotkan seudun vihreät toivovat, että Holopainen vastaa myöntyvästi ja lähtee ehdolle puolueen varapuheenjohtajakisaan.

Tiina Rosberg
Kotkan seudun Vihreät
puheenjohtaja
040 730 7915

Lisätietoja: https://www.hannaholopainen.fi/